Någon ljusning eller inte?- Fråga besvarad 2013-12-09

Hejsan.
Måste få fråga o hoppas på ett svar även om det inte rör det övernaturliga så chansar jag att du kan ge mig ett svar.
Är ensamstående med min underbara son, vi blev svikna av min sambo för ca 5 år sedan o vi mår väldigt dåligt pga det samt alla svek från de som vi trodde var våra vänner.
Ser du någon ljusning för oss eller är det meningen att vi ska vandra livet ut ensamma o sårade av tidigare händelse??
Drömmer väldigt mycket om nätterna både om döden o förhållanden o hör ofta röster precis när jag vaknar men jag vet ej vad det betyder eller vad rösterna säger o om jag hör det eller om det är inbillning.
Är mycket trött på allt, har mer eller mindre tappat livsgnistan, är rädd för att lita på folk då jag inte vill bli sviken igen o samma sak är det med min son.
Ska tillägga att jag tyvärr aldrig haft ett lyckat förhållande som varat, undrar ofta om det är mig det är fel på!?

Är dig evigt tacksam för ett svar.

MVH

Mimi

★ Fråga besvarad 2013-12-09

Hej Mimi!

Det finns väl egentligen inga ” fel frågor” att skicka till frågespalten i spökwebben då vi som är admin på spökwebben förstår att det finns ett behov bland oss människor att fråga saker om sig själv och sitt liv och livet i sig är väl en gåta i sig med tusen frågor kring allt och vi vill ändå att människor ska kunna känna att det finns någonstans dessa människor kan skriva så även om spökwebben i första hand prioriterar övernaturliga och paranomala frågeställningar så läser jag allt och ibland kan det kännas lättare av att bara “veta att någon läser” även om jag inte alltid kan komma med några bra svar.

Det jag känner från dig är att du kommit till det läget att du är så vansinnigt trött på att vara trött…eller hur? Nu menar jag inte vanlig trötthet som man kan sova bort och detta är inte ens en hälsorelaterad trötthet…nej…det är en trötthet som går djupare än så. Den tröttheten går in i djupet av dina celler och djupt in i din själ och bottnar djupt inne i ditt jag och i din ande…

Du är så jäklar trött på att vara trött!!!!Det är en lång livserfarenhets baserad trötthet av oändliga lärdomar och oändliga motgångar. En trötthet på denna smärta som sjunger långt inne i din ande. En trötthet från djupet av ditt inre som egentligen bara vill skrika rakt ut ” Nu räcker det!” ” Jag är så förbaskat less och trött på att vara så förbaskat trött!!!”…

Det är bra!…För vad din själ,ditt inre jag egentligen säjer till mig är ”  Okej EeWeeM…jag har lärt mig en massa livs läxor den hårda vägen och nu vill jag börja läkas från allt detta. Kan du tala om för mig var jag ska börja?” Det är vad jag hör från ditt inre jag.

Och det är både positivt och bra att jag får denna känsla från dig. Vet du varför? Det betyder att du nu är redo att börja arbeta med dig själv från djupet av ditt inre. Börja lyssna till dig själv. Lyssna till allt det där som ditt hjärta vill säja dig men som du låst och bommat igen för det har inte funnits tid eller ork att lyssna. Och när du öppnat den där dörren till ditt hjärta så kommer bara den där förbannade smärtan igen…Känns det igen? Men vet du vad. Något har hänt inom dig. Något är förändrat och jag kan se och känna att du inte alls har gett upp utan du är “bara” trött på att vara trött och nu är du redo att samla ihop allt “skit” du fått gå igenom detta liv,sortera upp det och ditt inre jag. Din inre ande är redo att hjälpa dig att hjälpa dig själv. Ditt hjärta är redo att öppnas.

Du behöver våga tänka tankar om dig själv att du har ett värde. Att du betyder något. Att du är värd att älskas. Och att du har en viktig uppgift genom att bara finnas och genom att bara vara och våga ta plats som den du är. Jag skulle vilja ge dig rådet att läsa boken”Kvinnor som slår följe med vargarna” av Clarissa Pinkola Estetes med dig själv som utgångspunkt och ta tillbaka din vildkvinna kvinna!!!! ♥

Det är vad jag uppmanar alla kvinnor att göra som är trötta på att vara trötta!!!

Sök dig till kvinnor och grupper som kan ge dig  positiv feedback och support och bestäm dig för att I morgon när jag vaknar är en ny dag och mitt nya liv börjar med processen att ta tillbaka min livsenergi! Den boken kan ge dig de verktyg som du behöver för att hitta ditt eget sätt att hitta en väg att återta din livs energi och våga ta plats igen och våga tro på dig själv! Du kan göra det steg för steg kapitel för kapitel som en egen process för din egen skull därför att du har RÄTTEN att ” ta tillbaka ditt liv”! 

Jag skulle aldrig skriva såhär om jag inte kände att din inre ande,ditt inre jag är redo att höra detta och jag känner att du har precis den där rätta styrkan att klara av att resa dig upp från askan därför att du har lärt dig livet…livets hårda skola…skillnaden nu från förr är att din inre jag är redo att arbeta med dig och inte emot dig.

Och istället att tänka på det jag skriver…så KÄNN det jag skriver…använd ditt hjärta och känn om det kan finnas något i detta som får dig att vilja smacka den där tröttheten i skallen och ta tillbaka ditt liv,dig själv,din livsenergi och din vildkvinna!

 

Jag tror på dig!

 

~I am thankful for all those difficult people in my life.They have shown me exactly who I do not want to be.~

~♥ ~

 ~After rain

There is a rainbow

After a storm

There is a calm

After the night

There is a morning

And after an ending

There is a new begining~

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *