Någon som besöker oss/mig?

Hej Eva! Jag skrev tidigare med har inte fått något svar så jag gör ett nytt försök, förstår att du får massor med frågor. Jag har under många år mått väldigt dåligt, panikångest etc. Besökte ett medium i vintras som berättade att jag hade en man som följde efter mig. Denna man viskade olycka och annat i mitt öra och la sig som en tyngd över mig, detta upplevde jag enl henne som ångest. Hon hjälpte mig få över honom till andra sidan och det kändes efter det mycket mycket bättre. (inbillning kanske, jag vet inte) Nu har jag börjar få samma känsla igen som förut och jag undrar om han är tillbaka eller om det är något annat? Kanske är det så lätt att jag har ångest och inget annat. Mediumet sa att jag hade en gåva att känna/Se som jag borde utveckla, kanske är det därför jag känner som jag gör? Kan du se om det finns någon med mig? och i så fall är det någon som vill mig väl denna gång? TAck på förhand! Önskar dig en varm och fin sommar

Hej! Lättast för dig är att kontakta mediumet igen då det känns som sammma man! Hon kan hjälpa dig med honom och då hon hjälpt dig! Hör av gärna av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *