Någon väcker mig

Jag tror att det pågår nån slags paranormal aktivitet i mitt rum. Min mamma sa att en man som bodde i vår lägenhet innan oss dog i sin säng som stod i mitt rum :O Iaf, flera gånger har jag vaknat mitt i natten av att nåt slår emot mitt vattenglas. Vid de tillfällena har jag legat som förlamad för jag har varit så rädd. En gång vaknade jag försent på morgonen för att min mobilväckarklocka inte hade ringt, mobilen hade stängt av sig själv. När jag satte på den igen så såg jag att den hade batteri kvar. Min mobil har dessutom flera gånger börjat hacka när jag använt den i mitt rum. Jag har hört att andar samlar energi från apparater för att kunna visa att de finns. Har sett skuggor många gånger också, i ögonvrån iofs, det kan vara lätt att inbilla sig, jag vet! Men det är ändå så obehagligt. Jag känner mig jämt iakttagen i mitt rum, det är så jobbigt! Vad tror ni, har jag hemsökelse i mitt rum? Btw, har slutat att ha vattenglas i mitt rum nu! Haha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.