Någon vid min sida?

Hej igen. Jag läste om skyddsänglar, guider och förmågor… Jag blev intresserad jag har förut frågat om mitt skydds djur som var ett lejon. Men har jag någon guide, skyddsängel eller övernaturlig förmåga? och kan jag komma i kontakt med dem isåfall? Skulle uppskatta ett svar jätte mycket.. Jo, jag måste ge dej en liten ros för att du orkar hjälpa alla dessa människor… Tack på förhand.. Jasmine Bjurlefält

Hej Jasmine! Vill först tacka för den underbara rosen! Satt den i en vas vid min data:). Du kan skriva till min mail så ska jag skicka dig ett dokument över hur du kan få kontakt med din guide till en början. Skriv bara vad det gäller så skickar jag så fort som möjligt! Tack igen! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *