Någonsin igen

Hej!Skickade in en fråga 28 december som jag glömde skriva rubrik på, du skrev att du tror du svarat på frågan, men jag hittar inget…. Kommer inte ihåg hur jag formulerade frågan, men jag undrade om jag någonsin igen kommer att vara i min älskade kärleks armar, vi har inte haft ngn kontakt sen i somras…han är gift…Kan bara inte glömma honom…Du skrev att han kommer att höra av sig längre fram, men att jag kommer då att ha ngn vid min sida, saken är att jag är sambo sedan 8 år tillbaka…Kan du förresten se hur min kärlek ser ut? Är bara nyfiken… Massor av kramar

Hej! För att ev kunna se honom behöver jag ett namn på honom men jag kan inget lova. Den man jag ser är lång, inte jättesmal, mörkt hår- mellanlångt. Kanske har glasögon eller använder solglasögon mycket. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.