Något i hallen.

Har ganska nyligen flyttat till en ny lägenhet och har ett par gånger som i ögonvrån sett någonting röra på sig i hallen när man sitter i vardagsrummet. Någon gång har jag också tyckt mig se en silluett stå i dörren till hallen också. När vi flyttade in så satt det en stor spegelvägg i hallen som vi monterade bort. Under denna fann vi till vår förvåning stora röd/oranga stänk – såhär i efterhand och med tanke på vad jag tycker mig ha sett i hallen så tänker man ju genast att det var blodstänk. Jag undrar, är det bara mina ögon som spelar mig ett spratt eller har vi någonting som huserar i hallen?

Hej! Ni har någon som finns hos er och jag känner en man som egentligen inte vill bli sedd men undrar vad ni gör i hans lägenhet. Vad gäller fläckarna vågar jag inte uttala mig om det men mannen känns våldsbenägen. Vet inte om han brukat våld själv eller om han blivit utsatt för våld. Hans närvaro kan nog kännas lite "nervös" då han hade mycket "skit" omkring sig när han levde! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *