Något känns fel..

Hejsan! Jag har en fråga angående min nuvarande partner. Vi träffades förra hösten, och har haft en komplicerad start med tanke på att jag låg i en separation. Jag tycker otroligt mycket om honom men har hela tiden en känsla av att något inte stämmer. Min familj har oxå samma känslor kring honom. Jag har försökt vända och vrida på situationen för att komma fram till vad det är som känns så olustigt men inte lyckats. Han är en mycket snäll och omtänksam människa så jag förstår inte varför jag får den där olust känslan. Jag undrar alltså om jag är helt ute och cyklar eller om jag faktiskt borde vara orolig. MVH: Johanna.

Hej Johanna! Är du redo för en ny relation? Att det känns fel är oftast en varning från din guide och du bör ta detta på allvar. Försök att skriva ner alla dina känslor och tankar på honom och er relation, gå ifrån och låt pappret ligga i ett kuvert ett par dagar utom synhåll och vetskap för honom. Ta fram pappret och läs igenom vad du skrivit svaret kan finnas där. Visst är det bra att han är snäll och omtänksam men om du känner olust finns det oftast en grund till detta. Nu menar jag inte att du ska slänga ut honom med dunder och brak eller anklaga honom för en massa saker, jag ber dig se till ditt inre för där har du svaren du måste bara finna dem! Hoppas du blev lite hjälpt av detta! Hör gärna av dig om du har fler funderingar! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *