Något rör sig på övervåningen…

Hej. Förra helgen hos min mor vaknade jag mitt i natten för att jag kände att någon stod bakom mig, jag sedan upplevde jag att något mörkt kom väldigt nära mitt ansikte, jag kunde inte röra mig, det blev helt kallt. Jag hör mig själv skrika till, och sedan försvinner det här mörka ut i hallen. Hör hur den går ute bakom dörren. Jag har alltid på nätterna hört att någon går i hallen på övervåningen men det var första gången den var inne i sovrumemt. Min lillasyster som är 10 år, har sagt vid flera tidpunkter att hon inte vågar vara ensam hemma tidigt på morgnar när det är mörkt ute för att det är någon som går i hallen. Men mamma har inte trott på henne. Nu berättade jag det här för min andra syster som är 19 år och bott i det här rummet som jag sov i under helgen. Och hon säger att hon också hör att det är någon som går i hallen och att hon ofta vaknat av att något mörkt står bakom henne och tittar ner på henne. Hon beskriver att det blir kallt, och att hon blir helt stel. Nu berättade jag det här också för min mamma och hon sa då att även min minsta lillasyster som idag är den enda som bor kvar hemma, har vaknat av att något mörkt stått och tittat på henne. Mamma, Styvfar och mina två systrar flyttade in det här radhuset för 5 år sedan, det är två våningar och vi barnen sover på övervåningen och det är där det här händer. Vad kan det här vara? Är det något ont? /Joanna

Hej Johanna! Jag kan förstå av det du berättar att du tycker det är obehagligt. Att du reagerar som du gör är för att energin från denna ande är stark dvs han har en stark utstrålning som du känner av. Det jag kan uppfatta är att det framförallt på övervåningen finns en ande som är en man. Vad jag förstår har han bott på platsen tidigare men jag vet inte om det är i det huset som står där nu eller om det funnits ett annat hus där tidigare. Denna ande upplevs obehaglig därför att han dött genom hängning i taket i ett rum och därför dömt sig själv att inte gå över till andra sidan. I själva verket är denna ande mycket olycklig och deprimerad men inte ond. Har verkligen inte din mamma märkt av något själv? Det kan hjälpa att ha en bibel eller ett kors brevid din säng när du ska sova eftersom dessa ting symboliserar "helighet". Det kan göra så du får vara ifred när du ska sova. MvhEeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *