Något som hindrar mig från att göra en astralresa?

Hej:) För ett tag sedan förklarade du för mig att jag hade gjort en astralresa o sedan blivit avbruten av min guide. läste sedan jag lite snabbt om någon som bett sin guide komma till drömmen. För några nätter sen när jag sov hos min kompis så pratade vi lite om vad vi tror osv om det övernaturliga och jag kom att tänka på detta. Bara för att testa lite så gjorde jag som så den kvällen, jag abd bara lite kort (trodde inte det skulle räcke med att bara be lite så) att min guide skulle möta mig i drömmen ifall det är något jag måste veta. Har haft en känsla att det är något i mig som vill säga något om mitt förflutna eller min framtid. Som om det finns någor jag undermedvetet vet. Somnade i alla fall och sedan i drömmen så drömmde jag att jag låg och sov och försökte komma in i en astralresa. Jag hade den där känslan i korppen då man vibrerar typ men i drömmen så vaknade jag hela tiden som om jag blev avbruten. Sedan när jag vaknade på riktigt så kändes det likadant, även när jag skulle somna om (som om jag va på väg in i en astralresa) men då tyckte jag att det va jobbigt eftersom hjärtat slår så snabbt och de ibland känns lite obehagligt så jag såg till att jag "piggnade till" innan jag somnade om. Blir jag avbruten av min guide fortfarande? eller är det något annat? iså fall varför? Om min guide vill framträda så får du gärna berätta lite om vem det är 🙂 samt om du kan förstå denna känslan att jag vet något omedvetet? Mvh camilla.

Hej Camilla! Din guide vill inte framträda här och nu,så jag kan tyvärr inte beskriva denne men däremot får jag sagt att det är en av dina guider som stoppar dig i dina astralresor dels för att du pga din nyfikenhet inte riktigt tänker dig för "var du är påväg". Astralt kan du söka dig till både sk "skumträsk" dvs dimensioner där alla väsen inte är ljusa och trevliga och hon tycker du borde veta bättre. Du har inte kontroll på ditt astralresande och för att du inte ska dra iväg någonstans och sedan få energier med dig hem när du vaknar så "stoppas du". Det är svaret jag får. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *