Något tar kontakt

Hej Spökwebben Jag tror att det är någon eller något som försöker ta kontakt med mig. Här är några av tecknen jag märkt: 1. Jag går med nerböjt huvud och tänker plötsligt: Om pappa får se mig blir han inte glad över att jag går såhär nerböjd och så ser jag en lapp på marken med texten : Sträck på dig! 2. Jag tänkte en gång: Jag kommer halka och sedan halkar jag två gånger, så tilsammans blir det tre gånger. 3. Jag uppräcker många saker med antalet tre, fast en sak fattas hela tiden av dessa tre. T.ex jag har tre ljus, tappar alla tre. Två landar på marken och en fastnar på hyllan. Jag har tre tändare, och råkar tappa bort en. Jag tänder tre ljus, det tredje slocknar plötsligt. Med mera. 4. Jag drömde om att jag var i Indien vid en flod och stod på en flotta med massa folk,sedan några dagar senare såg jag exakt samma flod och människor på tv. Och många andra saker. I början var det lite coolt med alla saker, till exempel så kunde jag ibland tänka: Den där lampan kommer blinka till och så gjorde den det, men sedan jag och min vän börjat gräva lite börjar det blir rätt obehagligt. Det känns som om någon försöker ta kontakt med mig, och jag vill det inte. Min nioåriga kusin dog i Tsunamin. Det kanske är han som försöker säga något. Han var nio och han dog för sex år sedan, nio plus sex är femton. När jag är femtom är det år 2012, alltså när man säger att "jorden kommer gå under". Jag är tolv nu. Tre jag älskade har dött: Min hund, min mormor och min kusin. Hunden är ingen människa. Tre personer, en gills inte. Förstår du? Jag vill inte det här! Jag blir rädd! Snälla hjälp mig att i alla fall förstå dessa tecken. Ps! Jag heter Olivia Danielewicz och härstammanr från en rik riddarfamilj. Jag är tolv år. Kram

Hej! Du behöver inte vara rädd men du har din guide vid din sida som är din inre röst. Tre ser jag som en ödessiffra och jag kan inte dem i huvudet men om du googlar på det får du fram din siffra. Du behöver inte vara rädd då det är din guide som finns vid din sida och "pratar" med dig. Evy Ps.Har du släktforskat?Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *