några frågor.

hej sitter här o funderar o klurar på ett antal saker. Första rör min o sambons katt Fritz. Han bits väldigt mycket o verkar ha svårt att kurra, är de någe fel med hanelelr är det så att han inte trivs? Sedan undrar jag över hur min avlidne morfar, hur har han det har han haft någe finger med iomed att jag fick mitt jobb av ren slump? Är han stolt över mig o brukar han finnas vid min mormors sida? Sedan undrar jag hur min farfar mår och om han är stolt elelr vad han tycker om mig? Tacksam för svar på mina funderingar. mvh // Andreas

Hej Andreas! Skulle vilja veta lite mer om katten. Din morfar finns vid din sida och han hjälper dig när du minst anar det men när du mest behöver det! Han är stolt över dig och han sträcker på sig och skryter om dig där på andra sidan! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *