Några frågor…

Hej! Tack för en bra sida! Jag har en massa frågor o funderingar, hoppas att ni kan göra mig klokare. Jag bodde (min mamma bor fortfarande kvar) i ett litet samhälle utanför Göteborg, vi flyttade dit dec 92. Det sägs att huset är byggd på en gammal mosse. Det började hända konstiga saker redan med en gång. Mamma vaknade en gång med alla tavlor i rad på sig i sängen, dörrar som är låsta på kvällen är upp låsta på morgonen. Man kunde se skuggor gå förbi i hallen och man kännde hel enkelt en väldigt otäck känsla både inomhus o utomhus. Det finns skog runt om o har sett konstiga ljussken o hört steg bakom mig. Vissa platser i skogen får man kalla kårar av o mina katter vägrar att gå dit. Efter 15 går jag fortfarande inte till dom platserna själv. Jag har aldrig kännt att jag är själv, utan att det är någon med mig hela tiden. Vem kan det vara? Allt som åren gick blev det bara värre, Bim den älsta katten började fräsa o betedde sig mycket konstigt, En viss plats i vardagsrummet dog bara blommorna o det fanns långa vita hårstrån på dom. En natt när mamma gick upp, gick hon på något hårigt i knähöjd men såg inget, Var detta våran gammla hund som var på besök? Det blev så mycket att vi funderade på att flytta men så kom en man o bad för huset och då blev det lungt. Fast en idag händer lite saker men det känns inte skrämmande utan att det är bara någon som kollar till det hela. Visst, tv går på ibland, dörrar öppnas och förra julen såg jag massor av skuggor men blev inte ett dugg rädd. Är detta någon släkting som kollar till oss?? För ett par år sedan försvann våran katt myran, hon hoppade allitd upp på fönterkarmen när hon skulle in, det hör vi fortfarande ibland och hör någon som går i trappan till mitt rum men ingen där. Vad hände med henne, är det hon som är kvar hos oss? Ibland verkar det som att våran katt Bim blir "dragen i svansen" hon blir helt galen då. Är det någon som bråkar med henne eller är det bara hon som får fnatt ibland?? Våran katt Pussi har också börjat bli konstig, blir rädd o aggresiv för sina egna 2 pojkar för ingenting. Jag gjorde in regression för ett tag sedan och då fick jag reda på att jag hade en svart katt. En av pussi´s pojkar Spike är svart och är bara med mig, vill inte länma mig någon lång stund. Är detta katten som jag hade i mitt tidigare liv? För något år sedan jobbade jag som städerska på ett gym och redan första dan kände jag av att jag inte var själv. Lampor har tänds av sig själva, jag har kännt en stark doft av cigatettrök och sedan har jag "gått på" någon fast jag inte har sett nåt. En sen kväll gick jag förbi en spegel o ser i ögonvrån en liten flicka eller var det bara min fantasi som skenade iväg? Hälsningar Maria

Hej Maria! Jag kan uppfatta att det finns mycket aktivitet i huset din mor bor i som är platsbundet till platsen,huset och området.Det är hög aktivitet av andar och det är många som "kommer och går" ungefär som det är en genomfart där. Det var bra att ni hade en man som kom och välsignade platsen så det blev lite lugnare.Men aktivitet kommer det antagligen alltid att vara där.Det är så rörigt att jag inte kan uppfatta vad som är vad eller vem som är vem. Dessutom finns där en hel del naturväsen,av naturliga skäl.De är ganska fientligt inställda till människan och ibland till djur som blivit "förmänskligade"(dvs anser sig tillhör människosläktet mer än sitt eget djursläkte) och det kan vara det du känner av när du närmar dig skogen och även djuren kan känna av detta och dessa kan även röra sig runt huset ch komma ganska nära inpå,vilket djuren känner av. Det finns även en del okända fornminnesplatser som bär en hel del historia och minnespår samt energier.Dessa kan du och djuren uppleva obehagliga.Deras energier markerar helt enkelt så tydligt att det kan ta "tvärstopp" att gå till vissa platser. Det bästa är att respektera dessa platser och låta dem vara ifred. Jag uppfattar att dina katter reagerar både på vissa av dessa naturväsen men också på den aktivitet av andar som "kommer och går".Hade det varit en och samme tex en avliden släkting som varit på andra sidan och vänt,hde de vant sig förr eller senare och inte reagerat lika kraftigt eller alls. Angående gymet så kan jag inte uppfatta den lilla flickan du beskriver men där finns en medelålders muskulös man som inte varit på andra sidan och vänt som håller till där. Vem han är eller varför det vet jag inte. Han har en ovana att röka vilket gick stick i stäv med hans träning,så han smygrökte.Det kan vara denne du kände av. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.