några frågor

hej du har berättat att jag har bott i tyskland och var en liten flicka då och att jag inte levde så länge har jag kunnat vara en jude?inget fel på det men vill gärna veta om du kan hjälpa mig även om det inte är så så lider jag verkligen med dom som miste livet på grund av att dom var just det men jag har alltid känt för människor… sen en till fråga som sagt så har du nu fått veta att det är struligt med killen jag har nu och det bästa är att vi kanske bara är vänner jag känner så själv..men frågan är var finns den "rätte"?han som jag ska dela mitt liv med?eller kommer jag leva ensam resten av mitt liv?

Hej! Du var inte judinna, du dog inte i något koncentrationsläger då du levde innan detta fruktansvärda hände. Ser snarare ut som om du dog i sjukdom som var vanlig då. Du vill gå vidare i ditt liv och har du inga känslor för din kille- de "rätta" känslorna vill säga. Du kommer att träffa någon som kommer att bli din livskamrat men det dröjer lite till då du har lite andra planer i ditt liv: studera, resa osv osv. Du kommer inte att vara ensam och jag ser att du träffar honom när du hjälper utsatta utomlands.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *