Några frågor-Fråga besvarad 2013-10-01

Hej

När jag var med min kusin i skogen kändes det som det var något mystisk i skogen naturväsen eller något annat var det verklighet eller inbillning ?

Om det var var något väsen vad var det för något ? och vill den eller dom vara elaka eller snälla ?

Och ett garanti papper till en kamera är borta vet du vara det är någonstans ?

Jag har en ande med mig som är från 1350-talet jag undrade om vi var rika eller fattiga och hur dog jag då ?

tack för alla svar som jag har fått tidigare

     Fråga insänd: 25 Maj, 2013

★ Fråga besvarad 2013-10-01

    

Hej!

Jag vill bara bekräfta till dig att jag har läst dina frågor som du sänt in till Evy och jag uppfattar att dessa är ungefär som följdfrågor och en fortsättning på  att du fått frågor besvarade tidigare här i frågespalten av Evy på  andra insända frågor.

Jag skriver samma till dig som jag skriver till några av er som sänt in frågor till frågespalten redan i våras, Det är svårt för mig att söka igenom bland tidigare besvarade frågor då jag  inte vet om vissa äldre insända frågor redan har blivit besvarade på ett eller annat sätt.

Jag kan inte besvara frågan om ditt borttappade garantipapper men om du inte fått svar på de andra frågorna här eller någon annanstans så är du välkommen att skriva tillbaka till frågespalten till mig och jag kan gå tillbaka till denna insända fråga och uppdatera ett svar. Ja…om du känner att detta fortfarande är aktuella frågor för dig.

Ta hand om dig !

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *