Nån att hålla i handen

Hej, Eva-Lena! Jag går igenom en period i mitt liv där jag känner mig förvirrad och kraftlös. Jag vet inte riktigt hur jag ska hjälpa mig själv komma vidare med mitt liv och jag skulle väldigt söker med ljus och lykta efter ledtrådar och svar. Jag skulle väldigt gärna vilja ha kontakt med min guide/mina guider på riktig, veta vad han, hon eller de heter, få budskap från dem och få hjälp att nå mina mål. Det vore så skönt att ha andevägledare att "hålla i handen". En gång för många år sen besökte jag ett medium, som sa att jag hade ängeln Haniel vid min sida och att jag alltid kunde be honom/henne trösta mig när jag kände mig ledsen. Det gjorde jag också i flera år, och det funkade, men sen var det som att jag kände mig skamsen när jag bad om hjälp, och då kände jag inte längre det jag uppfattade som närvaro. Jag undrar också om det finns något i mina tidigare liv som gör att jag upplever att jag har svårt att klara av utmaningarna i detta livet. Jag har en stark aning om att jag levt i England minst en gång och troligen också i Kina. Tack snälla du för att du hjälper oss! Elisabeth

Hej Elisabeth! Sluta inte att tro och sluta inte att fråga! Din ängel finns vid din sida och du ska be honom om hjälp och tröst han har inte övergivit dig! Ta upp kontakten med din ängel och han kommer att vägleda dig. Varför känner du dig skamsen?! Han är här för att hjälpa och vägleda dig men han kan inget göra om du inte ber honom och ger honom tillåtelse att komma in i ditt liv för att hjälpa! Du har levt i Kina och du var bortgift mot din vilja och du avslutade ditt liv för tidigt och för din egen hand så att säga. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *