När fyller han år??

Hej, Eftersom det gäller min man så hoppas jag att du ändå kan se/få reda på när han är född? Han har en födelsedag som är 1/12-77. MEN vi vet att han är född -76 men hans far kunde inte med att säga att hans son redan var 1 år gammal när han anmälde honom som född.( Är född utomlands). Alla hans syskon har födelsedag den 1:e i ngn månad….så kan du få svar på när han är född??Jag har fått för mig att det är ngngång i september…..

Hej Anette! Det här är en fråga som är mer eller mindre omöjlig för min del att svara på eftersom det inte är inom de mediala gåvor jag har dvs att söka efter en pesons födelsedata. Det kan finnas vissa medium som kan pricka in siffror och datum men det är oftast svårt att få sådan information. Det jag får till mig är 12 xxx-76 men eftersom det inte är mitt område så kan det vara felaktigt.Men det verkar finnas tecken på accidenter inom vatten så det kan handla om fisk/kräfta. Du får läsa igenom horoskopet och se om du känner igen hans egenskaper.Bifogar en länk. http://www.astrologi.nu/kraftan/kraftan.html Tyvärr kunde jag inte vara tillhjäp med denna fråga. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *