När jag var i småland

fick ett samtal av en vän .. att det händer så mycket i hennes hus .. så jag åkte dit och var där en hel helg jag och min sambo,, Det hände mycket den helgen .. vi låg i en liten stuga , jag vaknade på natten ,och hörde en massa röster där ute .. jag rullade upp ,och tittade ut ,, såg ingen ..morgonen därpå sa jag detta till anna , hon sa då att en familj som hade hyrt stugan hade åkt hem på natten , för det gick inte att vara där , dom hade hört röster och det var någon som slog i dörren ..sen skulle jag då besöka detta huset som hon pratade om att det var inte kul att vara där .. Det fanns inga möbler kvar och det var 7 rum i huset ,denna man jag fick imot mig var inte snäll ,han var mycket arg man..han tyckte inte om kvinnfolket sa han ,,och ville bara ha ut mig från rummet .. när vi går mot ett annat rum sidan om det rummet ligger det en trappa upp till ett annat rum .. när vi stod med ryggen imot trappan så var det som om någon trillade ner från trappan .. anna undrade vad det var ..det har hänt en olycka här i denna trappan sa jag och gick vidare .senare på kvällen , så var vi ute och grillade . då ser jag en svart skugga går in där det finns ved .. vi gick dit in .och jag tittade runt ..veden låg fint , när vi skulle gå så kom en vedpinne farande i luften ,och hamnade framför mina fötter .. ..samma natt så kunde inte jag sova .. kände mig yr .. men somnade nog till lite .och vaknade att det känndes tungt vid mina fötter .. då låg den lilla tv där vid mina fötter ..vi åkte hem . och anna ringde upp mig ,och dom hade varit i detta huset igen .. och hade hittat ett urklipp i en tidning .att en olycka hade hänt i trappan , Det hände så mycket där så hon flyttade , för hennes barn var rädda ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *