När jag var liten..

Asså när jag gick på dagis så kommer jag ihåg att jag stog och väntade på att min mamma skulle komma och hämta mig. Och så kommer jag ihåg att när hon kom cyklandes så svängde hon in till dagiset men hon fortsatte också cykla vägen rakt fram som att hon typ var 2 personer fast exakt likadana. Jag vet inte riktigt om du förstår vad jag menar men att jag såg min mamma på två ställen samtidigt typ. Jag vet inte om jag bara inbillat mig detta eller om det var så att jag såg min mamma både cykla in till dagiset och cykla vägen rakt fram?

Hej Mimmi! Jag förstår din fråga men jag kan tyvärr inte finna något svar på den då jag inte kan länka till den siutaionen. Du var ju väldigt ung då du upplevde detta(gick på dagis) så jag tycker ändå att det är rätt fantastiskt att du minns och registrerat denna upplevelse du hade. Men tyvärr har jag inget svar på vad detta kan ha handlat om. Du kan lägga ut din fråga på spökum som en tråd så kan det vara flera som kan ha förslag på vad detta var för "fenomen". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *