När mormor gick bort

Min mormor insjuknade i cancer för ett par år sedan och hon vårdades hemma i sin säng av min morfar mamma pappa jag och min syster eftersom hon mot slutet hamnade i koma och hon ville dö hemma i sin säng med alla oss i närheten. Mormor och morfar hade en fin och jättegammalt väggur i deras matrum och på den klockan satt en pendel som slutade gå ett par år innan detta hände, vi försökte med ALLT för att få den att gå m en det var förgäves. Samma natt som min mormor dog satt vi vid sängkanten med henne och väntade på att hon skulle ta sitt sista andetag…När hon tog sitt sista djupa och tunga andetag började pendeln på klockan i matrummet gå och den slog sååå fint. Kan det vara en tillfällighet? Eller var det ett tack och adjö från mormor? Berätta gärna vad ni tror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *