Naturliga förklaringar 2

Hej Tack för ditt svar, måste bara berätta: Efter att jag har besökt erat forum härinne så känns det som man ger sig på ngt man kanske inte ska. Jag kan se vissa saker på bilder som däremot inte min sambo kan se överhuvudtaget. Efter jag skickade frågan till dig om lampor osv (naturliga förklaringar)så på kvällen när vi skulle sova så tändes taklampan i sovrummet, jag sätter mig käpprakt upp i sängen o känner hur jag blir kall inifrån o ut, får gåshud o mina tårar börjar rinna- fast jag e absolut inte ledsen. Säger till min sambo att det e ngn här, ber att han ska känna på min arm o han säger: -Du e iskall.har sovit mkt dåligt de senaste 2 veckorna då det känns som ngn iaktar mig, låter kanske helt absurbt men så känns det verkligen. Härom natten så kändes det som ngn "knäade" o stötte mot vår dubbelsäng så den skakar till lite, min enda tanke var blunda, tittar du nu så får du se ngt som jag kommer ångra. Personligen så känns det som om jag på ngt sätt har "gläntat på dörren" o behöver bara ge den en liten puff till för att kunna se saker som jag kanske inte vill – lite svårt att förklara. Men tror säkert att du förstår, hittade av en slump ett kort som jag tog för kanske ngn månad sedan o där bakom mig finns en stor rund vit ring..Man undrar ju.. Du berättade att du kunde känna av en kvinnlig ande som fanns här, o jag har läst att hade det varit negativa energier så hade definitivt inte min hund eller katt varit så lugna, även har jag läst att oftast så är det en avliden släkting. Men tydligen ingen som ville visa sig för dig som du skrev, kan det finnas ngn chans att få kontakt igen för det känns som personen vill ngt, men kanske jag har fel-att det bara e "griller" i huvudet. Fick höra en gång av en psykologi"fröken" jag hade att jag har ett 6e sinne o att jag skulel ta vara på detta. Vill sen bara tacka och jag beundrar att du tar dig tid o besvarar alla dessa frågor som finns här inne. //Mia

Hej Mia! Visst kan det bli så att aktivitet ökar efter att du börjat intressera dig för andliga/övernaturliga saker. När du besöker spökwebben så läser du kanske om saker du inte tänkt på tidigare och öppnar upp dina sinnen och blir medveten. Och faktum är att eftersom vi på spökwebben behandlar just allt inom övernaturliga fenomen så blir även sidan av intresse för andevärlden/väsen. Det finns genom det mediala/paranomala arbete jag gör både andar,änglar och andra väsen som är kopplade till dessa sidor (spökwebben)som bla är redo att finnas till förfogande om någon ber om hjälp. När du eller andra uppmärksammar spökwebbens sidor så "ser " dessa andar/väsen osv att även du söker information eller hjälp. Likväl som jag får ständig kontakt med er frågeställares anhöriga,andar och guider som kan dyka upp hemma hos mig långt efter att en fråga ställts av någon av er. För er som ställer återkommande frågor börjar jag känna igen vissa andar som dyker upp. Det är som ett "andligt nätvärk" och givetvis kan detta resultera i att aktivitet ökar även hemma hos dig och andra frågeställare. Hemma hos dig finns andar och när dessa nu märkt att du börjat uppmärksamma deras svär mera ingående så kan aktivitet öka. En närvaro som du känner av men nog misstar dig och tror är främmande är din guide som kallar sig "Amina". Hon har börjat hålla sig tätt intill dig vilket kan göra att du känner dig "förföljd" och vet man inte vem man blir förföljd av kan det upplevas obehagligt. Hon är mer tydlig nu, då hon också uppfattar ditt ökade intresse för andevärlden och vill finnas där för dig den dagen du är redo att "öppna upp" och våga "se". Ibland kan det vara bättre att våga möta rädslan istället för att undvika den.Den du kommer se är Amina som gör allt för att få din uppmärksamhet. Då hon anser att det är dags för dig att ta tag i din andliga utveckling,här och nu!.Djur brukar heller inte reagera nämnvärt på guider. Jag kan förnärvarande inte uppfatta någon annans närvaro då hennes närvaro tar stor plats, och därför blir jag lite fundersam om det var din guide som jag uppfattade förra gången som "kvinnlig ande" ,men som den gången inte ville framträda. Be henne sluta göra alla tydliga uppmärksamhetsförsök och be henne istället visa sig för dig i en lugn dröm. Guider som vill ha ens uppmärksamhet kan faktiskt bli rätt enerverande och påtagliga när man inte vill lyssna till dem eller förstår. Min ena guide kan smälla till mig hårt i huvudet mitt i natten när jag sover och tycka "nu är det dags att prata"…Det gäller att hitta ett ömsesidigt sätt att kunna kommunicera som inte upplevs påfrestande eller jobbigt och man kan även sätta gränser för guider. Fundera på detta och hör gärna av dig igen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *