Naturligt eller inte?

Hej! Jag skrev innan ni hade haveri på servern, så jag försöker väl igen =) Jag har alltid trott på "något" övernaturligt, men aldrig sett eller varit med om något annat en en enda sak när jag var tonåring. Jag låg på mitt rum, i min säng. Minns inte om det var dag eller natt, men jag TROR det var eftermiddag. Helt utan förvarning öppnades båda mina övre garderobsluckor. Detta var äldre modell, alltså sådana man "knäpper" fast ganska hårt. De flög upp precis samtidigt, och jag blev såklart jätterädd. Det rummet jag hade då är lite läskigt, man hade ingen lust att sova i det, varken min syster som hade den innan eller jag. Men detta är inte enda "händelsen" jag någonsin varit med om, och jag undrar om det bara kan ha varit en naturlig händelse trots allt?

Hej Elisabeth! Jag kan uppfatta att det i det rummet fanns energier från sk "känsloladdningar" men jag får inte klarhet i om dessa känsloladdningar kom från någon närvarande ande eller om det kom från dig. Givetvis kan sådana känsloladdningar upplevas obehagliga. Ungefär som om du går in i ett rum med flera personer och det där finns EN person som är på dåligt humör,det påverkar hela stämmningen i hela rummet.Lite så kan jag beskriva det rummet du berättar om. Men om det har något samband med händelsen med garderobsluckorna kan jag inte svar på eftersom det inte var något fenomen som skedde fler gånger.Det är svaret jag kan ge dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *