Naturväsen eller min morbror?

Hej, skulle vilja berätta om en sak som hände mig i Onsdags (23/4-08). Min morbror hade dött 4 dagar innan och jag mådde väldigt dåligt eftersom vi stod varandra nära. Så i onsdags så tog jag med mig min hund och gick ut i skogen med han. Ville vara själv för en stund. Efter en stund så kom vi fram till en liten glänta och jag tyckte det var så skönt och tyst att jag knöt fast hunden vid ett träd och sen satte mig ner och mediterade. Efter ett tag så började jag sjunga också. Efter en stund sen jag började sjunga så kände jag att jag inte längre var ensam. Blev rädd och reste mig fort upp och vände mig om. Cirka en meter från den plats jag hade suttit så var gräset tillplattat som om någon satt där( jag hade inte gått där innan och det var inte tillplattat innan jag satte mig). Medans jag satt och stirrade intensivt på den plats så reste sig gräset precis som om nån osynlig människa satt där, och reste sig. Och då började jag få huvudvärk också. Men huvudvärken var bara koncentrerad till en punkt mitt på pannan. Sen så flög någon sorts "energivarelse" förbi mig på vänster sida. Jag såg den här varelsen i cirka 10 sekunder, och jag vet att jag inte såg i syne eftersom min hund reagerade också. Då blev jag enormt rädd, tog min hund och sprang hem. Detta var första gången som jag någonsin har sett något sådant, och har aldrig hört några i min närhet prata om såna saker. Nu undrar jag kanske om det kunde vara nåt naturväsen eller kanske min morbror? Väldigt tacksam för svar. PS. Detta har jag skrivit tillsammans med flera andra händelser i en annan fråga, men ju mer jag tänker på det desto mer blir jag säker på att det inte berör de andra händelserna. Förstår om du inte kan svara. Ska be för dig ikväll. M.V.H Daliana

Hej Daliana! Har inte vi varit inne på detta med en sk "skuggpojke"…?jag känner igen signaturen.Jag får nämligen sagt att denne hörde din sång och kom till den plats du befann dig samt att denne bestämde sig för att vara mer tydlig. Eftersom denne är en form av naturväsen som jag verkligen är fundersam över vilken sort han är, var det lättare för honom att samla så pass mycket energi att han kunde framträda mer påtagligt. Din huvudevärk mitt i pannan handlar om att ditt sjättesinne det sk mediala ögat reagerade på den länk han har till dig(koppling) och att den länken var starkare än vanligt eftersom ni befanns er på hans domäner nämligen i naturen. Jag blir dock lite fundersam över att du inte känner igen hans energi utan reagerade med rädlsa?är du inte van att känna hans närvaro tydligt? Jag bad om hjälp av en "naturväsen expert"(levande människa jag ringede för att kolla lite med) och fick ett intressant svar. Denna sk skuggpojke är en alvmänniska.Både och.Hans pappa är alv och hans mor människa.(Fråga mig inte hur det går till för det vet jag inte). Detta ligger givetvis långt långt tillbaka från svunnen tid från sådana historier vi räknar som sägen och mytologi. Hans namn är alviska men det närmaste vi kan komma är "Alianicshada".Och innebörden ska bedyda "att gå en annorlunda svår och ensam väg,vara missförstådd". Givetvis är detta information du antingen tar till dig och som känns rätt eller…så ignorerar du det.Det viktiga är att DU känner en klang i ditt hjärta att det kan stämma då denne tillhör dig. Din morbror var det inte, då han vandrar vägen till andra sidan med ljusänglar och presis har kommit fram och möter upp nära och kära.Han kommer dock att besöka dig framöver.Du är inte glömd. Han pekar och visar en röd stuga/sommarhus.Jag vet inte vad han menar med det,men det kanske betyder något för dig…? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *