Negativ energi

Hejsan! Först vill jag tacka för en helt underbar sida. Jo under en lång period ja kanske rättare sagt ett par år har jag varit extremt negativ på alla sätt. Det har medfött att ibland vissa stunder om jag gör nåt så kan jag bli fruktansvärt arg fast jag egentligen kände att det var väl inget. Min mamma som har lite sådana kunskaper som du säger att jag öppnade upp något under mina tonår vid den dumma leken anden i glaset, någon/åt negativ energi som hänger med mig och ja stärker sig när jag blir lite mer nere av min energi. Så isåfall är det negativ energi som finns omkring mig och min mamma har rätt? Du vet eftersom man har levt med hennes kunskaper i snart 22 år så blir man ändå ibland osäker. Men det brukar hjälpa att tänka positivt och ibland tända ett ljus och tänka goda tankar. Mamma tipsade mig. MVH Oscar

Hej Oscar! Kul att du tycker om spökwebben.Det är alltid kul att höra! Ja det är nog så att du har vissa negativa efterhängsna energier efter dig som stör dig i din aura.Jag kan dock inte se vad det är mer än att det finns där. Jag ska ge dig ett väldigt enkelt tips som du kan välja att följa eller inte… Hur sjukt det än känns,oavsett om du är troende eller inte så kan du gå in i en kyrka och kanske tända ett ljus om det inspirerar men viktigast är att det genom så många människors tro är en helig plats och där kan du helt enkelt "lasta av" all negativ energi som om det vore en sopstation! Detta är effektivt och brukar fungera på de mest enerverande andar och allehanda "skrot". Det enda du behöver göra är att smyga in i en kyrka och väl där tänka tex "Här överlämnar jag all den negativa energi jag bär med mig och allt annat som får mig att må dåligt och bli arg till Rätmätiga Heliga Ljusänglar." Sedan går du bara därifrån med vetskapen om att ditt "skrot" är kvar inne i kyrkan och omhändertas av de väsen som är där. Kanske värt ett försök? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.