Nervös! -Fråga besvarad 2014-02-15

Hej!
Jag vill först säga att du har så rätt! Du svarade på min fråga “Tänker han också på mig?”, det är precis så jag känner! Jag är/blev förälskad, men inte på DET sättet. En känsla jag aldrig upplevt tidigare.
Jag och min fästman ska ha barn i Maj, och vi är super lyckliga! Så det finns inga tvivel alls på min relation mellan min fästman och mig. Det blev bara så underligt att bli så förälskad i en annan människa, fast inte på det planet. Jag blev ett tag väldigt osäker och rädd över att jag kände som jag kände. Idag vet jag att jag “bara” fann en människa som jag klickade otroligt starkt med. Och jag hoppades på att han faktiskt kände/känner likadant. Tack för svaret! 😀

Nu en annan fråga.. det är inte säkert att frågan kommer att hinna besvaras, men jag skriver lite för att också få skriva av mig.
Imorgon börjar jag praktisera på i en butik, ägarna är jätte trevliga och jag har inte haft något som helst problem att prata med dom.. Men jag är så nervös! Förut har jag bara pratat med dom angående praktik. Men nu ska jag verkligen börja på riktigt! Eftersom jag är gravid har det varit omöjligt för mig att få en anställning, och nu har det gått så långt in i graviditeten att det inte är någon idé att söka jobb. Därför sökte jag nu praktik istället, jag hade tur och fick det på första butiken jag gick in i. Alltså Lekia/babyproffsen. Jag behöver mer erfarenhet i arbetslivet och ser detta som en bra möjlighet!
Kommer detta bli bra? Jag ska praktisera från imorgon till slutet av Mars.
Haha! Jag sitter med fjärilar i magen.

Mvh Hanna

★  Fråga besvarad 2014-02-15

Hej Hanna! 

Jag visste att du skulle förstå ♥ och jag känner att du har förstått vad jag menade med det jag skrev som svar förra gången. Och du kommer att uppleva detta eller liknande  fenomene flera gånger med andra människor.

Bli inte förvånad om du plötsligt kan få samma förälskelse känsla för någon av ditt eget kön eller att du känner samma känsla för flera andra, både män och kvinnor  i alla åldrar. Människor kommer vara i lyckliga förhållanden och de kommer vara kära i sina flickvänner/pojkvänner och gifta men de kommer ändå möta människor där deras hjärtan blir aktiverade så de upplever samma som du berättade i din förra frågeställning.  Man  kan bli förälskad i någon man möter fast på ett nytt annorlunda sätt och detta händer fast man redan är i ett lyckligt förhållande. Agape kärlek för sin medmänniska  men på ett djupare plan som till och med kan upplevas både sexuellt och erotiskt fast man  redan egentligen är i ett lyckligt förhållande och inte alls har en tanke på att byta partner. Givetvis kommer detta att skapa en förvirring till en början bland människor då vi är så vana vid att : “Känner du kärleks- förälskelsekänslor för en annan människa så måste man ha ett förhållande med den personen”… Det är så vårat samhälle har fungerat i tusentals år och allt är uppbyggt på relationer och förhållanden, ägande, kontrollbehov och svartsjuka och vi är vana vid att kärlek ska vara på ett sätt och ska kännas på ett sätt.

Men…vi är i en annan tid nu och synen på kärlek kommer sakta men säkert att förändras och  om bara 10-20 år i framtiden kommer det du  Hanna  nu har upplevt och frågade om i förra insända frågan, vara “vardagsmat” och sådant som alla människor upplever och genomgår. Fler och fler börjar  redan idag uppleva detta  med aktiverade hjärtchakran som kan ge alla möjliga konstiga symptomer och konstiga situationer kan uppstå i möten mellan människor på grund av detta. Men om en, två generationer framåt i tiden så är detta “konstiga”  “normalt”. Och för den som läser detta och anser att jag spårat ur helt så…tja…kanske det kanske… men det återstår att se..eller hur … 😉

.

Det kan upplevas  och  kännas  rent fysiskt som hjärtat börjar brinna och blir jättevarmt och man tror att man håller på dö eller drabbats av något allvarligt. Det kan kännas som om hjärtat  och hela bröstkorgen håller på att sprängas och att hjärtat  är som en överladdad batteri . Givetvis ska man alltid åka till sjukvården om man får smärta i sitt hjärta eller i bröstkorgen men…när doktorn inte kan hitta några fel…ja…då har du helt enkelt mött en person som aktiverat ditt hjärtchakra och det är detta som du upplever och som kan upplevas med många  rent fysiska symtom.

Det vanligaste verkar vara att uppleva en lättare värme och denna “myskänsla” som kommer inne från en själv och man kan verkligen fysiskt känna hur man skapat en slags koppling till den andra människan. En slags länk mellan hjärta till hjärta eller bröstkorg till bröstkorg.Det kan  alltså kännas som  en extrem värme  utveckling inne själva hjärtat och runt hjärtat och det kan kännas rent fysiskt som att hjärtat växer och det kan kännas som hela bröstkorgen växer och ska sprängas i  tusen bitar men…

…istället för att känna smärta eller oro för dessa konstiga  fysiska symptomer så känner man istället ett inre lugn och en ny känsla som påminner om att man är lite förälskad eller småkär… och om man slappnar av och inte försöker förtränga bort känslan eller stänga av det utan bara accepterar att det är som det är och du känner som du känner och så är det med det… då har du hjälpt ditt hjärtchakra att öppna upp och du kommer med tiden bli en sådan människa som berör och aktiverar människor du möter med att uppleva samma känsla som du en gång fick känna i ditt första möte med  vad som inom andlighet kallas en hjärt katalysator.

Ditt  hjärtchakra blev aktiverat för att du som människa ska utvecklas och lära dig att uppleva en annan form av kärlek. Den form av kärlek som fanns mellan människor i begynnelsen innan allt började gå åt pipsvängen 😉 

Och det är så detta nya sätt att känna kärlek för sina medmänniskor kommer att “spridas vidare”…;)

Så se detta som du upplevt som en del av en andlig process som du kommer att uppleva fler gånger i ditt liv och du kommer kunna känna dig förälskad i dig själv och i din medmänniska och fortfarande älska din pojkvän och leva lyckligt med honom och ditt barn.

 Vad gäller din praktikplats så känner jag inte att du ska oroa dig Hanna. Det kommer att gå bra och du kommer att trivas. Jag vill bara påminna dig om att våga säja ifrån när det gäller tunga lyft och att du med bestämdhet vågar säja NEJ till att ställa dig på höga stegar för att packa varor i lagerutrymmen eller bära tunga saker eller flytta tunga saker. Där vill jag att du minns mina ord och säjer NEJ.Viktigast är att du är uppmärksam på din kropp och din hälsa under graviditeten och undviker tunga lyft.

Men jag oroar mig inte. Det kommer gå bra för dig 😉

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~HAKUNA MATATA

It means, no worries for the rest of your days.~

 

~♥ ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *