Nora-Fråga besvarad 2013-11-05

Hej. Vill du se om du kan se om min systers hund Nora har det bra?

Har hon besökt min syster Jeanette.

Kan du säga hur hon ser ut. Kram M

 

★ Fråga besvarad 2013-11-05

Fråga insänd den:10 Jun, 2013

Hej M!

Jag vill bara bekräfta att jag läst din insända fråga som jag hittade bland de olästa och obesvarade frågorna från början av Juni månad och som var skickad till spökwebbens tidigare medium.

Jag känner faktiskt inte att jag kan få kontakt med din syster hund Nora som ande och det beror på den andligt naturliga orsaken att din syster hunds ande har blivit ett med naturen och “allt”. Djur som avlider brukar vara svårt att få andlig medium kontakt med därför att djur har en förmåga att efter sin död snabbt och på ett mycket vackert och naturligt sätt bara beblanda sin livs ande och sin själ med allt som finns runtomkring. Det är det jag kallar att “de blir ett med naturen”.

Men ibland kan känna av energi spår och till och med uppfatta närvaro och besök från djur som avlidit och stått oss nära och varit som familjemedlemmar. Och ibland när man möter en människoande så kan det finnas ett djur andar/minnes avtryck /djursjälar som dyker upp i samband med att anden visar sig och har följt med som sällskap och  kanske på det sättet göra det lättare att identifiera vem det är man fått kontakt med.

Men…vanligast är att när ett djur avlider så lämnar de oss både i livs ande och i sin själ och beblandar sig med allt som finns runt oss och det vackra är att vi människor alltid har minnet kvar i våra hjärtan efter det djuret vi förlorat och älskat. Genom att se till det minnet som en människa har efter ett kärt djur i sitt hjärta så kan man känna och se djuret men då är det inte själva anden av djuret i sig  man ser utan minnet som människan har kvar av djuret.

Jag känner att jag iallafall ville skriva lite hur det kan fungera rent andligt kring detta med att se och känna och hur man som medial kan uppfatta just avlidna djur då det inkommer en hel del frågor kring detta ämne. Det är oftast lättast att känna energinärvaro och även känna av en djurs ande avtryck ett par veckor efter att det avlidit men när det börjar gå månader och tom år…då är det oftast minnet,minnesbilden och saknaden efter sitt djur som människan har i sitt hjärta som går att känna och avläsa som medial.

Och jag är säker på att din syster alltid kommer att ha ett vackert minne av sin hund Nora i sitt hjärta!

Ta hand om dig!

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *