Nu få det va nog!

Här händer massor av konstiga saker min hund börja morra mot vardags rums väggen mitt i natten men inget syns till där jag sätter mig på huk hos han men han bara stirrar mot väggen. Efter jag diskat och disken va klar stängde jag av diskmaskinen men lätt den va stängd men diskmaskinen står öppen när jag vaknar på morgonen och en djup talrik och en sked i talriken står på golvet. En dag när jag kom hem stod alla stolar ut dragna ändå ställde jag in dom och sen låste innan jag och hunden gick ut.Detta är bara några av de saker som hänt här. Men nu få det va nog är trött på dessa fasoner.Det va droppen som fick bägan att rinna över då min hund helt plöttsligt sätter sig och stirrar på vägger i vadags rummet och morrar och skäller men inget är där.Fundera på att flytta för nu ha jag fått nog. kciki 27

Hej Kicki! Ja,du har tunga energier hemma hos dig som inte bara kommer av vanliga andar. Jag vet inte vad det beror på att dessa energier finns på denna plats. Innan du bestämmer dig för att flytta tycker jag du kan pröva med att söka ett seriöst medium som kan komma hem till dig och på plats ta reda på vad och vem som orsakar dessa tunga energier som din hund reagerar på men som även ställer till andra problem. Det kan vara desamma som du frågat om en gång tidigare i december. Istället för att lägga energi på att lösa detta själv tycker jag du i första hand bör kontakta ett medium och om det inte skull hjälpa eller ge resultat kan du fundera på att flytta. Men eftersom jag är osäker på om dessa tunga energier verkligen sitter bunda till huset då denna energiväsen givetvis vägrar framträda och den bilden jag får inte är av vanlig andeart så kan det vara bra att innan en flytt säkerställa att den stannar på platsen och inte följer med till nästa hus du bor i. Fundera på detta och hör gärna av dig igen med hur du bestämmer dig att göra! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *