Nu har jag flyttat

Jag har frågat ett par gånger om det hus jag hyrde. Förstår att tiden inte räcker till alla frågor men jag grubblar över detta hus. När jag flyttade in där hösten 2008 började allt gå på tok för mig. När jag fick främmande gick det alltid sönder något, helt knäppa saker. Jag kände mig inte välkommen där. När jag stod i hallen sista gången och sa farväl till huset lät det som något ramlade på den tomma övervåningen. Jag var tveksam till att hyra det, den första gången jag var där blev jag förföljd av en man bara så där på vägen hem. Kändes konstigt och jag velade. Till sist kontaktade jag ett medium och hon beskrev huset i detalj och då tyckte jag att det var ok att flytta dit. Kära Spökwebben, har jag inbillat mig alltihop? Lena

Hej Lena! Nej, det var inte inbillning. Du hyrde ett hus som redan var "bebott". ser en kvinna men finns fler som jag inte ser. Hon ansåg att du "tog dig friheter" när du flyttade in, tog dit dina saker osv osv. När du sa adjö till huset ville hon ha sista ordet därav oväsen på övervåningen. Mannen som förföljde dig ville troligtvis ha kontakt med dig och det kan ha berott på huset och dess ande. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *