Nyfiken vilka det var.

Första gången som jag kommer ihåg att jag såg något konstigt var när jag var i 13-års åldern.Det är minst fyrtio år sen nu.Skulle vara intressant att få veta vad det var.Jag bodde med min familj på landet som mina föräldrar hyrde.Min storasyster,jag och våran pappa var hemma själva.Mamma och lillasyster var bortresta.Det som hände var att köksfönstret var öppet så jag gick dit och ställde mig där för att få en nypa luft.Det var mörkt ute.Plötsligt ser jag två helt vitklädda figurer springa från vår hölada(som var ihopbyggd med lagårn). De var kanske 20meter från mig och sprang kanske 50meter.Jag blev chockad men jag kallade på min syster.Precis när hon stack ut huvudet för att titta så kom dom runt husknuten.Så hon såg aldrig dom. Vad var de för några.Spöken?? Jag drogs alltid till höladan.Trivdes att vara därinne.Varför?likadant drogs jag alltid till husets vind.Fast jag alltid fick ont i magen när jag var däroppe så skulle jag opp dit. Var det några andar som drog iväg med mig opp dit? När min pappa jobbade på ett ställe långt därifrån och talade om var han bodde så var det någon som visste var det var.Han sa till min pappa:Hur kan ni bo där????? Där spökar det ju. Kan du EeweE se vad som hände där? Tack på förhand.

Hej Carina! Jag blir inte helt klok på svaret jag får. Av någon anledning kan jag inte länka till platsen utan får förlita mig på det jag får sagt och en viss del av svaret är besynnerligt. Visst fanns det anktivitet av andar på platsen vilket både djur och människor kände av men det fanns vid den tiden andra energier där som mer kan förklaras med "utomjordisk". De ska ha hållit till i en skogsdungeglänta en bort och ägnade sig åt diverse "forskningsarbete". Tydligen ska det vara dessa du såg.Långa,smala med vita blanka dräkter sk "humanoider". Dessa rörde sig över hela området och det kan vara deras energier du drogs till som en magnet,även om du inte såg dem. Närvaro av dessa brukar upplevas med illamående,kraftig yrsel,sus i öronen och det beror på att deras energier är så pass "snabbare". Man brukar säja att "det känns som att stå på toppen av ett blåsigt berg" när man har utomjordiska energier i sin närhet.Man kan tappa focus helt och huvudet känns som en enda dimmig röra.Bli sk hyperaktiv för det känns som man får så mycket energi på en och samma gång. Men i stället för att kunna göra något vettigt av all energi blir man som en hösäck pga hjärnan är helt ofocuerad "som en enda sörja","huvudet känns som inpackad i bommull",enligt vissa. Som jag sa…detta svar är både annorlunda och besynnerligt men ändå är det en möjlig förklaring.Vad tror du själv? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *