Obehaglig dröm.

Hej! Tack för en toppensida! Jag har en fråga angående en dröm jag hade. Jag befann mig utomlands när detta hände. Jag slumrade till på soffan på förmiddagen och vaknade gråtandes och panikslagen av att jag drömt att min farfar dött. I drömmen ringer någon min mammas telefon och berättar nyheten. Jag drömmer aldrig sådana drömmar annars. Cirka två timmar senare ringer min mamma och berättar att min farfar fått en stroke och ligger i djup koma och kommer antagligen aldrig att vakna. Och mycket riktigt så går han bort fyra dagar senare. Vad som gör det hela så mycket obehagligare var att klockan var 10.30 i sverige när han fick sin stroke, exakt samma svenska tid som jag drömde om händelsen. Jag kollade på klockan direkt när jag vaknade så jag minns klockslaget väldigt exakt, 10.25. Nu undrar jag vad som kan ha framkallat denna och dröm? Jag har under en längre tid försökt att få någon slags kontakt med min bortgångna faster (farfars dotter) och undrar kanske om hon kan ha haft något att göra med detta "meddelande"? Mvh/Terese

Hej Terese! Jag kan förstå att du upplevde drömmen väldigt obehaglig då den sedan visade sig stämma,speciellt om du inte är van vid liknande sk "sanndrömmar". Jag får sagt att det hade med din faster att göra. Som du själv skriver har du under en tid försökt att få kontakt med henne men det har inte varit lätt för henne att få dig uppmärksam de gånger hon kommit från andra sidan för att ge dig uppmärksamhet. Du har helt enkelt inte förstått hennes närvaro då hon inte har använt sig av att "flytta saker" och föra diverse oljud eller visat sig på det sätt du förväntar dig. Istället valde hon att nå dig via en dröm(den drömmen)så du fick del av hennes tankar och förutssende för framtiden om vad som skulle hända. Hade du i den drömmen haft förmågan att vara obeservant och kunna "se dig omkring" och släppa själva upplevelsen i drömmen,utan focusera på den som stod snett bakom dig,hade du sett henne i drömmen och att det var hennes "ord",bilder och framtidshändelse hon förmedlade till dig! Kan kanske tyckas vara en konstig siutvtion att välja,men…egentligen inte, då hon vill påvisa att hon "vet vad som skulle ske" och gjorde sig redo för att möta din farfar och ta honom till andra sidan.!samtidigt som hon själv fick en chans att förmedla sig till dig på detta sätt. Jag hoppas detta jag fick sagt får dig att känna dig mindre fundersam. Mvh EwEee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *