Ödet eller en ande?

Hejsan först av allt fin sidan ni har:)och hoppas eran semester var bra. Det är så att jag har bott i ett par år i värmen men nu återvänt till sverige.Jag åker ofta på semester till värmen där jag bodde och för 2 år sedan råka jag ut för en tråkig sak som jag redan drömde om innan jag åkte.Men nu till saken,varje gång jag åker dit så blir det krångel eller så händer det något ,är det så att någon/min mor vill säga mig nu räcker det eller är det ödet som säger att jag skall bara inte åka dit.Jag har planer att flytta tillbaka om ett par år,kan det vara någon som står mig nära som försöker säga mig något genom ge mig hinder?Eller vad är det? Och en liten fråga mår maoud bra?Tacka henne för påhälsningen innan hon vandra vidare. Tacksam för ett svar kram Pia

Hej Pia! Jag har sett att du frågat flera gånger över detta. Jag ska vara helt ärlig. Ibland händer det att jag stöter på människor som tex dig som jag,hur jag än försöker omöjligt kan länka till och därmed får jag heller ingen information kring denna person eller från andevärlden kring denna person. Jag måste tex länka genom dig för att få kontakt med din avlidne vän Maoud och kan jag inte länka till dig kan jag heller inte få information om tex henne,av henne.(Det finns andra metoder men dessa använder jag mig inte av). Likaså när du vill jag ska svara på frågor om din framtid eller annat som rör dig så blir det svårt. Det som händer i ditt fall när jag mentalt medialt länkar till dig är som att greppa tag i eller länka till "en snabbt rullande virvelvind" eller "en torktummlare" för att vara symboliskt. Allt kring dig snurrar så ofantligt snabbt att jag inte hinner varken få en sekunds fäste för att hinna se eller uppfatta något eller varför den här funktionen finns kring dig innan jag kastas iväg. Det jag kan förstå att detta är ditt sätt,egna sätt,att bygga upp ett skyddsystem kring dig själv och din aura som gör det omöjligt för andra att få grepp om dig medialt. Med tanke på din fråga eller det du skriver om föraningar och att "tråkigheter" eller krångel alltid händer när du åker "dit" så börjar jag fundera om orsaken ligger i detta "snurrande kring dig" eller om detta istället är ngt du byggt upp som ett skyddssystem för att slippa "tråkigheter".Förstår du vad jag vill komma? Det lilla jag hinner uppfatta är att du verkar vara en människa som ständigt "är på väg" och andra runt dig inte riktigt hinner med.Hinner du med dig själv??? Jag vet faktiskt inte därför hur jag ska kunna hjälpa dig med dina frågor. Det är som sagt inte ofta jag stöter på människor som jag har svårare än svårast att länka till,men det händer och ngra av dem finns även som medlemmar på spökwebben.(och de känner nog igen sig själva när de läser detta) Vi är alla olika med olika arua och skyddsystem. Mitt råd till dig om du är intresserad av att få svar på mediala saker är att söka kontakt med ett medium öga mot öga. När man möter en människa öga mot öga är det betydligt lättare att "se förbi" dessa skydd och hinder en människa har omkring sig dvs ta sig medialt förbi detta. Har jag besvarat ngn fråga från dig tidigare?att jag undrar detta är för att om jag besvarat ngn fråga från dig tidigare kring ditt liv undrar jag vad som kan ha hänt sedan dess som gjort att du har detta skydd omkring dig som gör att jag inte kan länka till dig idag. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *