Okända spöken som jagar

Hej! Ända sen jag bara var några veckor gammal så har jag haft bra kontakt med spöken. Nu ska jag berätta om några händelser som jag har varit med om. top 5 lista 5. Är just nu när anden i mitt hus som heter Gösta sitter på min piano pall och tittar på mig. 4. Den nästan minst läskiga saken jag har varit med om var när jag var ensam hemma och min mammas cigarret paket och hennes tändare kastades ner i marken av någonting inne i köket medans jag satt i vardags rummet. 3. Den tredje läskigaste saken hände i skolan när jag såg skol spöket flyga genom en vägg. 2. Den näst läskigaste saken var när jag var ute och gick på kvällen med min pappa han gick långt före mig när jag såg svarta skuggor åka jätte snabbt förbi mig. 1. Den läskigaste saken hände också i skolan när jag var ensam i ett rum när lyset plötsligt släcktes och jag kunde känna händer som drog i mina kläder. Förresten allting är sant hur knäppt det än låter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *