Olika händelser i mitt liv!

Jag har vart med om så många olika händelser i mitt liv att jag inte minns alla, men endel sätter sig kvar som man bara inte kan glömma! Vill bara säga det först att jag har växt upp med tron att "spöken" inte finns, men det har förändrats! Första gången jag var med om något var i en by som ligger 5 mil ifrån närmaste samhälle. Jag och min familj flyttade upp dit för ca 8 årsen. Jag var ute och gick med våran hund och när jag hade vänt och var på väg hem var det någon som ropade mitt namn, Frosty (våran hund) ställde sig helt frusen och tittade in i skogen med svansen mellan benen. Jag uppfattade inte först att det var någon som ropade på mig, men hon ropade igen. Jag blev livrädd och jag titta in i skogen för att se om jag såg nåt. Det var mörkt ute men månen lyste upp ganska bra. Jag såg en kvinna i trasiga kläder, och hon var klädd som om hon var från en annan tid. Alltså såna kläder piger hade förr. Jag drog i kopplet allt vad jag kunde och sprang hem. Jag berättade de för mamma och hon blev jätteblek i ansiktet.. hon hade just kommit hem från grannen som hade berättat att det finns en kvinna i skogen, som har visat sig för några få personer. Detta visste jag givetvis inte jag när jag var ute med hunden eftersom mamma var hos grannen medans jag var ute… Huset vi bodde i då är ganska gammalt, det är en gammal timmerstuga som har flyttas från en annan by. Iaf så har det hänt flera gånger att när man sitter nere i vardagsrummet så är det någon som går uppe, eller som skjuter datastolen fram och tillbaka. Det är flera som har hört detta så jag inbillar mig inte. Jag satt på mitt rum en kväll och jag eldade rökelser och hade tänt ljus i hela rummet.. (jag eldar inte rökerlser eller tänder ljus för nåt speciellt utan jag tycker det luktar gott och är mysigt). Mitt rum ligger på övervåningen och jag funderade lite på vem det var som brukar gå och skjuta datastolen i kontoret (som ligger brevid mitt rum) helt plötsligt var det som om någon viskade namnet Cajsa, det är lite svårt att förklara för det var inte precis i örat på mig utan det var i huvudet. Jag tänkte att jag kanske bara inbillade mig och jag började spela på min synt. Namnet kom upp i huvudet flera gånger även fast jag tänkte på nåt helt annat. En natt när jag och min kusin låg och sov väckte hon mig och var livrädd, hon sa: Gela, det står en tant vid slutet av sängen. Nyvaken som jag var blev lite irreterad. Jag tittade upp men såg ingen. Hon sa: ser du inte?? Ne, det gör jag inte! Hon sa att hon hade en vit klänning på sig och var ganska gammal. Jag sa åt hon att fortsätta sova. Jag somnade iaf direkt. På morgonen frågade jag om jag hade drömt eller inte.. ne, sa hon. Jag funderade på det jättelänge för jag hade inte berättat för min kusin om något jag hade varit med om. Har ingen aning om det är en kvinna som heter Cajsa eller vad det är men nåt är det i de huset.. Nu har jag flyttat in med min pojkvänn i ett hus. Och här händer det väldigt mycke, cd spelaren startar då och då. Klockradion startar ibland och min bärbara dator startar ganska ofta när vi har gått och lagt oss. Jag har frågat min sambo om det finns någon naturlig förklaring till varför dom startar då och då, men han hittar ingen förklaring. Och han är inte den som tror på "spöken", men han har börjat göra det på sista tiden..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *