Om det är p+J

Hej, Jag har hamnat i en livsfas där jag inte längre vet hur jag ska göra. För ca 1år sedan så separerades jag och min förra kille. Vi var tillsammans i 5år. Mitt inre säger två olika saker att jag bör gå vidare och kommer finna lyckan någon annan stans och att vi kommer att finna varandra igen. Jag behöver lite vägledning av dig? Jag önskar av hela mitt hjärta att vi fann varandra igen. Men om det inte är vi så måste jag gå vidare. Försöker min guide hjälpa mig? Det känns som att jag har någon vid min sida.

Hej Parol! Egentligen är detta inte mitt område att besvara denna typen av frågor,då jag anser att det alltid är bäst att komma fram till svaren själv utifrån sin magkänsla eller inre röst istället för att söka svar utifrån. Jag uppfattar att du ska följa din inre röst som redan har talat till dig då just denna inre röst är ett sätt för din guide att kommunicera med dig.Dvs många gånger är det just din guide som ger dig information genom din sk inre röst. Du behöver gå vidare och fortsätta på egen hand och utveckla dig själv,"börja om på nytt". Och om du verkligen bestämmer dig för att "börja om på nytt",gå en annan väg och slutar ha ditt focus på honom och hurvida ni ska var ihop eller inte,utan satsar på dig själv och nya relationer med andra människor så är det inte omöjligt att era vägar korsas igen. Denna gång kan ni mötas som två "nya" individer med ett bagage av mer erfarenhet. Det är det svaret jag kan ge dig här och nu. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *