Om det egyptiska minnet

Hej EeWee! Tack igen för det nya svaret! Nu vart jag ännu mer ivrig på att hitta svar 😀 Man tycker fortfarande att händelsen är häftig! Minns att jag under den astralresan var tyst och lyssnade på språket vilket nu idag är ju ett utdött språk i egypten. Wow, tycker man fortfarande!!! 😀 Ska genast att försöka hitta den spännande boken och försöka se om man hittar en lista på olika drottningar också 😀 För enligt Eriis, skulle min sambo ha varit min drottning. Men som vanligt, så tar man det med en nypa salt fast hon kan ha rätt. Hoppas man med tiden minns fler saker, som vänner och djur från den tiden också… Linda

Hej Linda! Jag är övertygad om att du kommer få pusselbitar att falla på plats ifall du börjar forska mer historiskt om egyptien. Jag känner mig lite "småelak" som inte säjer mer än jag gör men jag är övetygad om att du kommer hitta svaren. Jag anser att det bästa är att finna svaren själv inom sig själv och jag vet att din guide kan hjälpa dig en hel del för jag antar att hon inte berättat om sitt liv!och delaktighet där på den tiden som levande person…nä..kunde tänka mig det…=) Så…nu får du allt be henne börja berätta.Kan vara lättast att låta henne tala genom pennan dvs automatisk skrift. Lycka till på din resa! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *