Om din bild!

Hej igen Eewee! Har en fråga, en ny som vanligt 😀 Det gäller din bild på spökwebben. Jag undrar bara om ni har djurandar hemma hos er. Tycker se mig en hästande bredvid dig vid dörren. Till vänster från ditt håll. Ser ut att vara en vit liten ponny med ljus pannlugg. Eller det bara jag som ser i "syne"? Min spontana känsla är att den i så fall tycker om erat hem. Särkilt om barnen? En annan grej som jag inte får glömma bort att skriva. När jag såg din bild för första gången här på spökwebben så kände jag igen bilden, men jag kunde inte veta vart ifrån. Kanske en synskhets grej? 😀 Mvh ifrån den ALLTID frågvisa Linda 😀

Hej Linda! Jag var tvungen kolla på bilden och visst ser det ut som något är där av det du beskriver.Jag har ingen aning om det är "något", för jag är så van att ha så mycket "konstigt av allehanda slag" runt mig så det är inget jag tänker på,såvida det inte är ngt otrevligt för då reagerar jag. Jag bor i ett hus som är känt för sina "spökerier".Men nu har jag bott här så många år att "vi är vana vid varandra" och jag känner även deras namn(har forskat i husets historia). Nej jag kan inte veta var du ska ha sett bilden för jag har inga mer bilder utlagda på internet.(som jag kan komma på). Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.