om drömmar och lite annat

hej, jag undrar om det är sant att man kan drömma om framtida händelser. jag drömmer mycket som inte går att förklara. tex saker som sen kommer att ske.oftast flera månader innan händelsen. en gång drömmde jag om en inte så nära vän, att jag var henne i drömmen.men mitt i drömmen ringer min telefon på riktigt och väcker mig till verkligheten.jag svarar och i andra änden är det vännen jag nyss drömde om. varför drömmer jag dessa ting? jag har en annan fråga med. låter lite löjligt men jag är så otroligt nyfiken på vem jag var i mitt tidigare liv. kan det påverka den person som jag är idag.

Hej! Du drömmer sanndrömmar men jag vet inte varför. Det är något du har fått i gåva. Du har varit kvinnlig läkare, barnmorska med mycket medecinska kunskaper, Amerika, nybyggare och guldrush får jag in på dig och visst kan detta ha påverkat ditt nuvarande liv men detta livet ska ge dig mer erfarenheter till nästa liv osv osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *