Om min dotter-var kommer hon att återfödas?

hej. Jag undrar om du kan se om när och var min dotter kommer att återfödas och om jag kommer att få träffa henne på andra sidan när jag kommer över eller om hon har återfötts då?? Tack på förhand fredrik

Hej Fredrik! Jag vet att du väntat länge på att få något slags svar på denna frågeställning men saken är den att jag har upptäckt att andevärlden inte är speciellt villiga att lämna ut information om nära och kära som avlidit och var de kommer att återfödas mer exakt. Jag antar att de har orsaker till att de är sparsam med denna slags information.Orsaker vi inte förstår. Jag har dock fått veta, efter att en äldre dam som finns i din närhet, varit och är mer förstående att lämna lite information till min guide och till mig. Din dotter är nu en ande på andra sidan och i mogen ålder dvs kring 30.Hon förbereder sig för sitt nästa liv. Hon kommer att vänta på andra sidan tills du kommer dit. För henne är det en kort tid att vänta,men för dig en lång väntan eftersom du har många många år kvar att leva. Ni kommer sedan att tillsammans förberedas för nästa liv där du kommer vara hennes storebror och hon din lillesyster. Ni kommer att återfödas på en gård i Findland "åbo","obo" däromkring. Jag vet inte var denna plats ligger. Det är all info jag får av denna äldre visa kvinna då resten ligger i det fördolda."sådant som inte ännu skett och är skrivet i böckerna". Jag får även sagt att saker kan förändras och ändras men…det är detta som är tänkt nu. Ni kommer följas åt som släkt i flera konstellationer framöver i olika liv. Jag förstår om detta låter konstigt men jag brukar heller inte söka information från andevärlden om sk framtida återfödslar. Jag känner dock att denna runda,glada,visa gråhåriga kvinna är tillförlitlig och att jag faktiskt kan tro på det hon säjer då hon ger en känsla av att "gå att lita på". Hon är en släkting till dig och är den som ska vara beskyddare eller mer "ombesörjare" i detta framtida liv. Jag vet inte om hon menar som guide eller som ren fysisk förälder. Du får fråga mer om det är ngt som är oklart. Kan också notera att denna äldre kvinna endast dök upp för att frågans ställts-under ett par veckor-och att hon normalt sett inte är kring dig även om hon tillhör dig och din släkt. Hon trädde endast fram i syfte att hjälpa i just denna fråga. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *