Om min pappa.

Hej! Jag vet inte hur jag ska börj. I alla dessa år har jag drömt om min pappa som är död och jag har sett honom en gång.Det var när vi bodde i ett hus och jag var ensam hemma. Han var helt nerdränk av vatten o luktade som när man vart ute o badat. Han bara stod där och sa ingenting. Allt eftersom har jag drömt lite då o då men för ca 1 vecka sedan drömde jag att han fortfarande levde men i drömmen dog han, och det fanns ingenting man kunde göra. Kan det tyda på att hans död var en olyckshändelse eller blev han puttad då han dog? Tack för att jag kunde fråga! M.V.H Therese

Hej Therese! Ibland brukar avlidnas andar visa sig i drömmar.Ibland kan det handla om att de vill förklara eller säja något som hänt eller visa saker. Jag uppfattar det som din pappa vill säja dig något. Kanske som du själv beskriver eller tror, som tex hur han dog. Jag kan råda dig att vara uppmärksam på de drömmar som han visar sig i och om du har möjlighet och kan styra över ditt tal och tänk när du är i drömtillståndet,fråga honom rakt ut – vad hände egentligen – Be honom visa för dig,"låta dig astralt följa med",för att själv se hur det gick till. När du väl själv "sett" kommer dessa drömmar minska ner för att sedan upphöra.Då får ni båda ro. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *