Om svar anhålles…

Hej igen. Har totalt sänt in 3 frågor och fått svar på en fråga. Mycket tacksam för det men undrar ändå inte om det finns möjlighet att fortfarande få svar på de andra två?? Ni har säkert jätte många frågor som kommer in me´n jag e lite tjatig.. min andra fråga sist handlade om när jag åkte t bane tåg för många år sen och hamnade på ett silvertåg…. läst om det innan och va skeptisk men inne i den vagnen hände det märkliga grejer..om jag inte helt tappat förståndet så såg jag faktiskt en masssa döda människor som va passagerare… vill gärna ha ngn slags bekräftelse och oxå veta varför jag upplevde det jag gjorde.. detta hände för många år sen Tack på förhand

Hej Lotta! Som du säkert redan upptäckt har vi nu stängt möjligheten att skicka in nya frågor till frågespalten just för att vi ska hinna gå igenom de frågor som kommit in och hinna ifatt innan vi återigen öppnar. Det är en hel….del…frågor att gå igenom!och vi har tyvärr bara begränsat med fitid att ägna till detta. Men jag har besvarat din fråga om silver tåget och om uku och har än så länge inte hittat fler frågor av dig. MvhEeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.