om svar på din fråga

jag jag har efterlyst katten ock han är öron märkt kastrerad vit innekatt men jag fick ett annat svar av en person som kan också läsa hon påstod att prins-emil skulle vara död men hur sa hon inte jag blev glad då du svara att han lever ock komer tillbaka innom en snarframtid ångra att jag ställdefrågan till henne för nu käns det bara oroligt .kram från eva.

Hej Eva! Prins Emil är en katt som många vill ha och han verkar finnas i din närhet men mer ser jag inte. Om du orkar så finns det katter där ute som behöver hem och kärlek och även om det inte är Prins Emil så kanske du bör överväga på att ge en katt en ny chans. Emil finns men jag ser inte om han kommer hem till dig eller om de håller honom kvar men han lever enligt mig. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *