Om tidigare liv och annat.

Hej! Jag har några frågor som jag undrade om ni kunde svara på. 1. Jag känner mig ofta iaktagen och tycker att det är obehagligt att vara ensam hemma till och med när det är ljust. Finns det något i vårat hus eller är jag bara skraj av mig? 2. Ni pratar en del om kraftdjur, guider och annat. Jag är ganska ny på det här och undrar vad är det och hur kan man ta reda på sånt om sig själv? (ex. om jag har ett kraftdjur och vad det är i så fall). 3. Kan ni se om jag har någon slags (vet inte vad jag ska kalla det) övernaturlig gåva, typ se spöken eller så (fast då borde jag kanske ha märkt det själv på 18 år?)? 4. Sist av allt. Jag vet att ni inte vill svara på frågor om tidigare liv så jag undrar hur man kan ta reda på det (utan att fråga er, det måste väl finnas fler som vet)? Och den lite knäppa frågan: Jag har någon slags fobi (kanske ett för starkt ord men jag vet inte vad jag annars skulle kalla det, jag tycker det är väldigt obehagligt) för att folk rör min hals. Det räcker med att någon petar på den eller gör en rörelse som om de skulle röra den så får jag hispan (eller nära nog panik i värsta fall). Någon gång sa jag till min lillebror att jag kanske blev strypt i mitt förra liv. Då skrattade vi åt det men sedan funderade jag på om det kunde vara så i alla fall. Så min fråga är (om ni vill svara på den – det behövs inte): Skulle det kunna vara så att jag blivit strypt till döds (eller liknande) i ett tidigare liv eller är jag bara lite konstig? MVH /Martine

Hej Martine! 1.Det är nog mer så att du pga att du känner av energier från andar så blir du stressad oavsett om det är dag eller natt.Jag känner inte att det ska finnas någon obehaglig eller negativ energi/andar hos dig utan att det är sådana som hör till dig. Men eftersom du inte lärt dig känna skillnaden så blir "allt obehagligt".Du behöver lära dig känna skillnaden på vad som är vad. 2.Om man besöker ett medium så kan man få reda på vilka guider/följeslagare man har omkring sig. De kan även informera vilka släktingar som finns i ens närvaro. Detta med kraftdjur till hör framförallt schamanism/indianer och vissa afrikanska kulturer bla. Det du kan göra är att be ditt kraftdjur visa sig för dig i en dröm.Jag kan inte se ditt kraftdjur. Det är ngt du behöver känna själv och komma till insikt om.Däremot säjer min guide att "du i drömmar flyger som örnen". 3.Som du säjer själv borde du redan nu själv känna vad som faller sig naturligt för dig.Men jag kommer till svaret i slutet. 4.Om man vill veta mer om tidigare liv kan man besöka ett medium med inriktning på reggression.Det mediumet kan under kontrollerade omständigheter hjälpa dig under avslappning själv minnas tidigare liv. Det är bättre att genom "hypnos" själv minnas sina liv än att ngn sitter och bara säjer "såhär var det" utan att du själv får ngt minne eller känsla. Ett medium kan även berätta för dig vilka som står dig närmast och är din guide. Nu besvarar jag normalt sett inte den sortens frågor men i ditt fall framträder en ung kvinna upp naturligt och presenterar sig som "Clarissa".Hon står för omdömme och praktiskt tänkande och vill hålla dig jordad med båda fötterna på jorden då hon anser att du har livlig fantasi. Hon har även kunskap inom blommor och trädgård/florist.Hon står på din vänstra sida. På din högra sida har du en ung man som kallar sig "Ivan" och ni har levt ett tidigare liv ihop under sena medeltiden.Då var han din bror.Han har utsett sig till din beskyddare. Att du är känslig kring halsen beror på att du är känslig i det chackra som sitter just vid halsgropen.Du har förmågan att känna energier. Det du därför kan utforska mer är just sådant som har med chackran och aura och energier att göra(stenar,aura,energier,healing). Du tar in andras energier genom halschackrat. Det du kan göra är att bära ett smycke,en bergskristall,en ametist eller ngn annan sten som känns rätt så att den vilar just mot halsgropen och fungerar som "dörr". Jag tycker inte det är konstigt alls. Vissa kan vara extra känslig vid chackraområden på kroppen och känna obehag just på dessa ställen tex om ngn tar på en där. För att återgå till din beskyddare Ivan så fanns han i det livet du blev hängd för att de "folkhopen" felaktigt påstod att du var häxa. Du hade intresse för blommor och växter och det tolkade andra som att du höll på med "häxeri". Visst kan även detta göra sig påmint i ditt chackra men jag känner inte att det är orsaken till ditt obehag utan helt enkelt för att du är "för öppen" just där och behöver tex ett smycke för att "stänga igen". Hoppas du fick lite klarhet i saker du undrade över och du är välkommen tillbaka med nya frågor! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *