Onda väsen!

Såg i en tidigare fråga att det skrevs om Lucifer och negativa energier. Lucifer är ju hin håle själv och behöver väl inte innebära att bara för att man har kanske inte allt för glada energier runt sig är det han. Kan väl lika gärna vara så att man känner av andens energier så som den förmedlar sig. Kanske det var en sorgsen, stressad person i jordelivet. Vore intressant att få veta hur ni som medium ser på det här med Lucifer och negativa energier. Kopplar ni samman dom ? Konstig fråga kanske men dock intressant. Marre

Hej Marre! Jag ser en koppling mellan Lucifer och negativa energier men det finns ju mörkt och ljust, svart och vitt, gott och ont. Jag har mina tankar och jag delar gärna med mig av dem men vill inte göra det här då det är mina personliga tankar och funderingar. Ta gärna detta på mitt mess här på forumet. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *