ORBER vid mig!

Hej igen! Satt precis och gick igenom foton som jag skulle ladda upp på datorn från min digitalkamera och fann två orber! En stor när jag va hemma hos en vän, precis ovanför mitt huvud och en annan vid mina ben när jag va hemma. Jag e ganska säker på att de är just orber då det finns andra "prickar" på andra foton som liknar orber men just de här två skiljer sig enormt från mängden. Vet du EeWee vem/vad det kan vara? Ingen brådska med ett svar, blev bara extremt nyfiken! 🙂

Hej Natte! Nej det är svårt för mig att svara på om det är orber och isåfall vilka det kan vara utan att ha sett bilderna då jag inte får någon info om detta genom att länka till dig. Har det varit någon energi du fångat på bild så är det inte säkert det är kvar här och nu och då blir det svårt att svara. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *