Oro i kroppen..

Hejsan! Så långt tillbaka jag kan komma ihåg så har jag under vissa perioder i mitt liv drabbats utav en "känna på mig känsla" som jag kallar det för.. En stark oro känsla i magen som oftast handlar om något specifikt som ska hända.. Oftast så släpper inte den där känslan förrän problemet eller situationen har uppdagats.. Det stämmer inte alltid, men oftast.. Mitt problem just nu är att jag tappat kontakten med den där känslan. Och då menar jag att jag inte riktigt vet om det är på riktigt eller om det bara är mina egna hjärnspöken som ställer till det.. Jag har under flera veckors tid haft den där " känna på sig känslan" i hela min kropp, och det börjar ta ut sin rätt.. Väldigt jobbig då det tar mycket energi ifrån mig, och matlusten försvinner helt.. Och jag kan inte, hur mycket jag än försöker intala mig att det bara är inbillning bli av med känslan.. Den sitter kvar hur jag än beter mig.. Och det första som slog mig när det här började va min partner.. Antagligen för att han är närmast, och för att tidigare känslor jag haft när det gäller honom har visat sig vara korrekta.. Så jag undrar om du kan hjälpa mig se om något är fel eller om jag bara inbillar jag.. Min sambo jobbar just för tillfället i Norge och är inte hemma i veckorna.. Är det den situationen som utlöst osäkerheten hos mig, eller finns det något där som ligger och trycker, och i så fall vad.? Jag börjar bli desperat här, orkar inte gå runt och känna så här varenda dag… Kramar från Johanna.

Hej Johanna! Ber om ursäkt för att svar dröjt. Har du fortfarande denna gnagande känsla? Jobbar din sambo i Norge än? Det jag kan känna av är att du inte behöver oroa dig för att din sambo ska göra något illa eller råka ut för något i Norge. Det är mycket din osäkerhet som gör dig såhär. Skriv ner allt negativt på ett papper och när du är klar elda upp pappret- det negativa försvinner och det positiva stannar kvar. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *