Orolig o nervös för framtiden

hejhej Har gått o oroat mig ganska länge nu om hurvida jag kommer lyckas få jobb eller inte inom en snar framtid o slippa flytta hemmifrån min hemort där jag har både vänner,familj o en alldeles underbar föstmö. Önskar man kan få hjälp på någe sätt att få någe tips elelr så så oron kan lätta. MVH////Andreas

Hej ANdreas! Jag brukar normalt sett inte sia om framtiden eller ge enskilda direktiv om att gör si eller så då jag anser att det är bäst att var och en utan påverkan från en spåtant skapar sin egen framtid. Men nu frågar du mig och antagligen kommer du inte uppskatta mitt svar men… Faktum är att när jag ser dina möjligheter för framtiden så blir min spontana reaktion…Ta med dig din fästmö och flytta. Om/när tillfälle ges till arbete på annan ort(vilket antagligen kommer ske)så bör du verkligen ta dig en funderare varför och vad det är som gör att du känner sådant stort behov av att stanna på din hemort. Hemorten kommer finnas kvar,såväl familjen och tryggheten i att "få komma hem",men för dig uppfattar jag att det är ett viktigt steg i ditt liv "att bryta dig loss från din invanda trygghet mot osäkerheten" för att utvecklas som männsiska. Ett sådant beslut skulle och kommer bli en traumatisk upplevelse,ett känslokaos MEN slutresultatet är värt all möda,alla tårar och allt känslokaos både för din egna utveckling,jobb,ekonomi,hus,framtid osv. Du kommer framöver att tvingas in i en siutation som innebär en brytpunkt för dig,två vägar att välja-vilken väljer du? Den invanda tryggheten eller det nya "okända". Fick jag välja åt dig skulle jag välja alternativ två men återigen så är det du själv som måste följa ditt hjärta och fatta alla beslut om din egna framtid. Alternativ ett dvs "stanna hemma" innebär vana,trygghet,inte stora förändringar,samma rutiner osv- en lättare väg att gå. Alternativ2.Känslomässigt kaos,kämpande,tårar,möda,arbete,men slutresultatet är inrelugn,utveckling och ett växande som människa som kommer återspegla allt du gör i ditt liv. Jag ser även att möjligheter finns till arbete utomlands men det kommer av att du väljer alternativ två. Så…vad väljer du? Den frågan får du nog fundera på själv och i ditt fall finns det inga "rätt eller fel" utan du ska följa ditt hjärta,även om andra inte förstår dina val och det kan innebära brytnngar. Kan förstå om mitt svar inte lugnade dig det minsta utan skapade än mer förvirring men inte för att låta hård "du behöver skakas om från din invanda trygghet" då det finns andra möjligheter för dig "där ute". Du har alla förutsättningar att lyckas med det du allra helst vill göra. Mvh EeWee mV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *