Oron tar energin!

Hej! Har skrivit till er några gånger men inte fått något svar. Vet inte men måste man vara medlem på er sida för att få ett svar? Snälla svara mig!!! Är tonårs mamma och min dotter har lite problem, behöver nog inte gå in på vad, det ser ni nog vad det är. Men nu till min fråga. Jag har känt på sistonne att det finns något i vårt hus. Vet inte vad det kan vara, det verkar inte vara något ont, men det är lite obehagligt. Min dotter har haft besök av min morfar säger hon, han kom och satte sig bevid henne när hon mådde dåligt en dag och smekte henne på kinden två gånger, hon sa till honom att han skulle lämna henne i fred högt. Han gjorde det då. Även jag har sagt till det som är över min på nätterna att lämna mig i fred och det har slutat. Jag har bara sett en "sak" i vårt kök en gång, min dotter har sett min morfar och några andra där ibland något som inte är så vackert att se, undrar nu om någon av er kan se vad som hänt i vårt hus. Har de senaste åren haft en fruktansvärd huvudvärk. Ska nog inte säga mer så får vi se om ni kan se något annat. //Orolig mamma PS! Snälla svara mig. Säg om jag måste vara medlem eller inte för att få svar.

Hej Orolig mamma! Jag är ledsen att du fått vänta på ditt svar.Det är många som skriver och frågar. Jag blev dock uppmärksammad på din fråga av min guide och därför finns din fråga besvarad den 10/12-07. Nej man behöver inte vara medlem för att få sina frågor besvarade. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.