Övernaturligt- Fråga besvarad 2014-03-20

Hej!
Har flera nätter vaknat av konstiga saker som har hänt…Jag tycker att jag har varit vaken dessa gånger det har hänt..men jag vet inte.

Har vaknat av att något klappat till mig ordentligt i huvudet…jag har svävat ovanför sängen i luften…och haft täcket hårt inlindat runt kroppen.Nu senast slets täcket av…lite obehagligt dessa upplevelser…

Bor i ett nytt hus…men vad är det jag upplever???

 Fråga besvarad 2014-03-20

 

Jag känner att jag måste vara helt ärlig i vad jag känner när jag läser det du beskriver. Om det du beskriver  hade hänt mig i verklighetens vardag så hade jag nog dött av ren skräck…och jag aldrig blivit mig själv igen och jag hade nog antagligen funderat hur det står till med min egen hälsa där oppe i hjärnkontoret. Det är de frågorna jag hade ställt mig själv. 

Det som händer när jag läser dina rader är att jag kan känna att OM detta hade hänt dig i VERKLIGHETEN  att du “svävat ovanför sängen  högt i luften” så hade inte din ande förmedlat allt detta med sådant lugn. Jag förnekar inte att denna typ av poltergeist liknande fenomen kan hända…nej det är inte det jag säjer…utan jag känner bara att det inte har hänt i ditt fall. Och vi får väl säja Tack och lov för att det INTE är verklig händelse utan en drömupplevelse ♥

Det jag kan läsa mellan raderna är att din ande redan vet om att detta inte är en verklig händelse utan något som du har har upplevt men i ett drömtillstånd som kan upplevas högst verkligt. Nu kanske jag låter hård här och jag kan förstå om detta kan ha upplevts för dig som en verklig händelse men jag känner att OM det hade hänt i  så att säja real verklighet så hade du varit förändrad som person i din själ och din ande hade förmedlat stress och ren paralyz , frusen,obehag …men det enda jag kan uppfatta genom dina skrivna rader är ett lugn och en nyfikenhet över mitt svar…

Ett ganska vanligt fenomen kan vara att man vaknar i sängen och går upp för att upptäcka att man ligger kvar i sängen och så får man gå tillbaka till sig själv och somna för att vakna igen och tänka “ja nu är jag vaken på riktigt” och så går man upp ur sängen och allt verkar helt normalt tills en rosa stor häst med vingar kommer flygandes från garderoben och en katt börjar prata i väggen…jaha..då vet man att man har inte vaknat än…utan det är fortfarande ett slags drömtillstånd som kan vara högst verkligt och konstigt och som en hallucination i sig.

Lite så är det med detta drömfenomen som du beskriver som helt klart ger känslan av skräckfilmen Exorcismen med inslag av en ond demon som först nockar en i huvudet och sedan lyfter upp ur sängen…Att jag tar så lätt på detta och till och med kan skämta om det är för att jag känner att detta är inget som har hänt dig… Igen :Tack och Lov ska vi väl säja.

Kortfattat så kan jag uppfatta att du helt enkelt upplevt Astral katalepsi (Sömnparalys)

 NewAge författaren och medium Sylvia Browne skriver om det här och hon kallar det astral katalepsi. Det står en del om det i hennes bok “Din drömguide” som finns att köpa som pocket nästan överallt.

Jag hänvisar också till en annan fråga jag tidigare besvarat kring detta ämne mer ingående:

Kontakt-Fråga besvarad 2013-10-29

 

Fundera lite kring detta och se om det inte kan vara på det här sättet.

Jag känner att det inte finns något för du ska oroa dig för.

Ta hand om dig!

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *