Pendel och Skola

Hej! Jag har lite funderingar kring min pendel. Under de perioder av mitt liv brukar jag ofta fråga den om saker och ting, om jag behöver oroa mig över en viss sak eller om en misstanke jag har stämmer. Enbart ja och nej frågor (vet ej om det går att fråga någon annan typ av frågor..?). Det jag undrar över nu är hur pass mycket kan jag lita på svaren? Var gång jag tar fram min pendel försöker jag vara så öppen som möjligt och försöker frigöra mig från egen påverkan så mycket som möjligt. Jag öppnar alltid upp för möjligheten att svaret kanske inte är det jag vill ha, men "säger till" om att det är bättre att få ett svar som är sant än ett svar som kanske gör mig på bättre humör, men som inte är det rätta svaret. Förr kunde jag sitta hur länge som helst och ställa massa frågor om saker som jag visste att jag skulle få veta bara en kort stund senare om det var stämde eller inte, bara för att kontrollera att svaren jag fick var de riktiga. Detta resulterade självklart i massor av felaktiga svar, för det är kanske inte riktigt till det man ska använda sin pendel. Men ja, åter till frågan. KAN jag lite på den? Hur mycket? Jag vill gärna lita på att de svar den ger mig stämmer och att min önskan om ett visst svar inte påverkar allt för mycket. Hur gör man för att bäst hantera en pendel? Kan alla göra det? Synskhet ligger i min släkt, men på grund av att jag är ganska rädd av mig har jag inte öppnat upp mig helt, dock känner jag ett ständigt behov av någon form av andlig vägledning. Min andra fråga är en fråga som jag inte riktigt vet hur jag ska uttrycka, eller vad det är exakt jag vill ha svar på. Det handlar om min utbildning. Jag läser till teckenspråkstolk och jag har aldrig varit mer säker på något i mitt liv som jag är på att detta är det rätta. Men då kommer ju massa orosmoment. Kommer jag klara det? Hur ser mina lärare på mig? Hur pass stort hinder är min oförmåga att lita på mina förmågor? Jag vet väl att innerst inne så letar jag efter en 100% garanti att allt kommer gå bra, men jag förstår ju också att den typen av svar inte går att ge. Så, detta var mina frågor. Hoppas du får någon ordning i virrvarret! Tack på förhand! Maia

Hej Maia! Vad gäller pendeln sysslar jag inte med det- har en- då jag inte tror att den ger så pass ärliga svar som jag önskar! Det finns naturligtvis delade meningar om detta men jag är tveksam mot pendel, litar mer på korten och mig själv. Skola och utbildning är inga problem även om jag inte kan garantera dig 100% men 95%.. Du har valt en bra linje och det finns jobb för dig där ute bara du litar på dig själv- än en gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *