Pojke i hallen

Inatt hände nåt som inte hänt sen jag var runt 9-10 år. Varje natt under en period i den åldern satt en gammal man i mitt sovrum han påminde om ett trädstam av någon märklig anledning. Vem var det? Men inatt hände detta igen fast det var en lite pojke som stod i hallen då jag låg i soffan och sov. Trodde först det var min man eftersom pojken hade liknade t-shirt med ett speciellt rockband på tröjan. Men han var för kort och såg ut som en pojke i fem-sjuårsåldern. Vem var det? jag blev rädd men i efterhand undrar jag om jag kan hjälpa honom på något sätt?

Hej! Mannen du sett tidigare är en av dina ledsagare och han är en man av naturen. Pojken du såg behöver hjälp att komma över till andra sidan. Vet du inte hur du kan göra gå in på min hemsida och där finner du ett dokument om hur man kan hjälpa någon över till andra sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *