pojken från brunnen?

Hej, jag vill bara berätta om mina onaturliga upplevelser som hänt. Jo det är så att allt konstigt började när jag på ängen utanför mitt hus lekte med en fotboll och sköt den bakom ett "elhus". Och jag gick självklart och leta efter den men hitta den aldrig så jag börja leka bakom huset istället och hitta en brunn med en stor sten på, jag flytta på stenen och kolla ner men såg ingenting… helt plötsligt hör jag gamla tanten i huset brevid "elhuset" skrika "gå bort därifrån! mitt barnbarn vilar där!!!" jag, som är väldigt försiktig av mig kliver undan. Då börjar tanten berätta att hennes dotters barn en sommar för 20-30 år sedan lekte vid brunnen med sin röda trehjuling och föll ned i brunnen och drunkna.. Sedan gick hon med tårar i ögona in till sitt hus igen. Hon flytta ganska snart därifrån.. Det var då allt skumt börja hända, jag börja må ila i solsken,se en pojke varje natt, känna mig iakttagen(som någon är nära hela tiden) och jag mår ila vaje gång jag ser en trehjuling eller rött… skumma saker händer när jag är ensam hemma och på natten, på natten vaknar jag av ryck i täcket och ser en pojke stå nära mig (han har sagt "hej" till mig en gång). På dagen känner jag mig som sagt iakttagen och ser skuggor, en gång för 3 år sedan när jag spela baseboll och råka skuta bort bollen bakom "elhuset" igen så leta jag i 2 timmar efter bollen men hitta den inte. Men samma natt vakna jag upp av att bollen låg på min mage.. Jag är 14 år nu och slutat se han på natten men har fortfarande samma känsla av att vara iakttagen och får huvudvärk av solsken och mår ila av rött… Allt detta är seriöst och inget jag hittar på, okej?! jag har förlorat vänner och blivit mobbad av folk jag sagt detta till.. Men jag undrar fortfarande om det är pojken från brunnen.. kan det vara han?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.